Klantervaringen


John van Manen 23/01/2018
Super, al 11 jaar uitgeschakeld geweest met zeer extreme rugklachten. 5 ziekenhuizen bezocht 2 revalidatie centra, meer dan 25 therapeuten en niks geen resultaat. Tot iemand mij naar de ortho-manueel arts stuurde. Ca. 16 behandelingen nodig gehad (veel meer dan normaal persoon, maar bij mij stond ook niks meer goed) nu voor t eerst in 9 jaar 15 minuten hometrainer zonder al te ernstig protest van mijn rug. Eelco bedankt!!!!
Annette 01/04/2017 12:01
Enkele jaren geleden bij Alco geweest ivm whiplash. Ik had toen ook al ruim 30 jaar last van pijn in mijn onderrug. Na 4 behandelingen waren mijn nekklachten verminderd en mijn lage rugklachten geheel weg.
Begin dit jaar had ik weer last van mijn onderrug. Veel pijn bij mijn heupen na het hardlopen, en dat een paar dagen lang daarna. Na 3 behandelingen ben ik daar vanaf. Met wat eigen onderhoud door yoga oefeningen, ben ik echt van de pijn af en kan ik weer hardlopen.
Ik ben 48 jaar en hoop zo nog lang soepel en pijnvrij te zijn.
Elif yildirim-yankaya 01/06/2016
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Ben tijdens mijn eerste zwangerschap wegens bekken klachten 2 keer bij hem geweest. In week 27 begon de pijn kon amper een stap zetten.Kon na de tweede behandeling weer na ongeveer 10 dagen weer pijnloos en goed lopen!
Shalina Bastiaans 18/01/2016 13:16
Ik ben 1,5 jaar geleden van mijn paard afgevallen tijdens een bosrit. Sinds die tijd had ik heel erg last van mijn rug. Ik heb half jaar fysiotherapie gehad maar dat hielp niet. Ik ben toen door verwezen naar een Orthomanuele arts (dhr. De Haas). Hij zag meteen dat ervan alles niet goed stond. Ik moest daarom nog een paar keer terug komen. In totaal plus nabehandeling heb ik ongeveer 4 a 5 behandelingen gehad. Helaas toen ik net mijn laatste behandeling achter de rug had. Werden een vriendin en ik op de scooter, geraakt door een auto. Waardoor mijn botten weer niet goed stonden en ik weer terug kon. Gelukkig hoefte ik maar 2 behandelingen, en was ik dan klaar. Nu een paar weken na de laatste behandeling, voel ik me een stuk beter. Ik kan (meer en deel, omdat mijn spieren zich nog moeten aanpassen) de weer de dingen doen, die een 17 jarige doet. En dit dankzij dokter De Haas!

Ik wil u heel graag bedanken voor uw hulp!!

Namens mijn moeder en mij.
Ruud de Veld. 13/11/2015
Heb wel baat bij de Haas, maar mijn huidige verzekering dekt het niet. Weet iemand welke ziektekosten verzekeraar de nota's van de Haas wel vergoeden??????
Erik 28/10/2015 15:57
Drs. A.G. (Alco) de Haas, arts zeer goede ervaringen met diagnose en behandeling, na autobotsing en scheve nekwervels.
Jesse Schot 05/04/2015
Na een sportblessure (klap in mijn nek) heb ik 2 jaar met pijn in mijn nek en hoofd rondgelopen. Fysiotherapie hielp niet. Dokter de Haas heeft mij in vier behandelingen weer helemaal rechtgezet en ik ben voor het eerst in 2 jaar pijnvrij. Ik kan deze behandeling bij iedereen aanbevelen, eindelijk een behandeling die wel echt helpt!
Marijke Maas 14/02/2015 14:32
Na mijn hernia operatie (2 jaar geleden) had ik erg veel pijn in mijn onderrug gekregen. Ik kon snachts niet goed slapen vanwege de pijn en kon 's ochtends amper mijn bed uit komen. Behandelingen bij de fysio en chiropractor haalden niks uit.
Uiteindelijk via via terecht gekomen bij Drs. de Haas. (daarvoor wist ik niet dat dit bestond). Na de tweede behandeling - toen hij mijn bekken weer had rechtgezet - was ik ineens na 1,5 jaar pijnvrij en kon ik weer een nacht doorslapen.
Mijn ervaring is dus ook als je 'hernia gevoelig' bent je zeker terecht kan en ontzettend veel baat er bij kan hebben.
Ellen 09/01/2015
Vijfentwintig jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waardoor mijn bekken in een verkeerde stand terecht is gekomen. Sindsdien heb ik chronische rug- en nekklachten. Veel fysio- en manueel therapeuten gezien, maar niets leek echt te helpen. Sinds twee jaar ben ik af en toe onder behandeling bij de Haas en het gaat steeds beter. Daarnaast train ik veel om het allemaal recht te houden. En het werkt, de pijn is beheersbaar of weg. Dat is zo fijn, het heeft enorme gevolgen voor de kwaliteit van leven.
Erna Linssen 12/11/2014 18:42
Inmiddels is het bijna 4 jaar geleden dat ik mijn eerste behandeling bij Drs. de Haas kreeg.

Ik had enorme rugpijn, ondraaglijke rugpijn. Mijn vader adviseerde me om in behandeling te gaan bij meneer de Haas. Bij de eerste behandeling (en dus ook de intake) bleek dat het allemaal goed verkeerd zat bij mij (scoliose, bekken stonden scheef, nek helemaal 'vast';). Scoliose heb je gewoon en daar kom ik ook niet meer vanaf. Maar er kon wel wat gedaan worden aan die scheve bekken en vaste nek. Na 6 intensieve behandelingen was ik weer pijn vrij. Dit voelde heerlijk, want ik kon me niet eens meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik geen pijn had.

Imiddels zijn we ruim 3 jaar verder en heb ik nog steeds profijt van de behandelingen. Ik kom gemiddeld 1 keer per jaar terug, omdat ik dan weer wat spanning voel. Gek is dit niet met een 'scoliose' rug ;-)

Een ieder die rug/nekklachten heeft, kan ik aanraden om je te laten behandelen door Drs. de Haas.
 
1-10 van de 27
Volgende pagina >>

Uw bijdrage wordt eerst door de sitebeheerder bekeken voordat de tekst op de site zichtbaar wordt.

Home
Musculoskeletale geneeskunde
Indicaties
Orthomanuele geneeskunde
Het onderzoek
Praktijkinfo
Contact
Routebeschrijving
Tarieven en vergoedingen
Veel gestelde vragen
Scripties
Wetenschappelijk onderzoek
Weblinks
Klantervaringen
Privacy policy